Hirdetés

Mobile Search: a keresőmotorok követnek?



|

Hirdetés

A futballszurkolók és más Nokia felhasználók mostantól a Mobile Search ingyenes szoftvermegoldás szolgáltatásait élvezhetik. A megoldás a nagy teljesítményű Nokia Nseries multimédiás számítógépekhez, illetve más, S60 platformon alapuló Nokia készülékekhez készült. A Mobile Search segítségével az emberek mindig egyszerűen, gyorsan, és egyenesen elérhetik a kívánt célállomást. A Mobile Search alkalmazás villámgyorsan a keresett házszámhoz navigálja a felhasználót. Az internetes keresőt használók kompatibilis Nokia készülékeikről, többek között a Nokia N70-ről, a Nokia N71-ről, a Nokia N80-ról, a Nokia N90-ről, a Nokia 6630-ról, a Nokia 6620-ról, a Nokia 6670-ről, a Nokia 6680-ról, a Nokia 6681-ről, a Nokia 6682-ről, a Nokia 7610-ről, a Nokia 6260-ról, és a Nokia 3230-ról fontos helyi adatbázisokhoz férhetnek hozzá. A németországi együttműködésnek köszönhetően a Mobile Search a világbajnokság ideje alatt futballszurkolók millióinak áll rendelkezésére.
Az okos Mobile Search alkalmazás a kívánt cél megtalálása után egy dinamikusan utánahúzó és zoomoló digitális térkép - amennyiben az rendelkezésére áll - segítségével a megfelelő helyre irányítja a felhasználót. A Mobile Search várhatóan a Nokia N73, a Nokia N93, a Nokia 6630, a Nokia 6680, és a Nokia 6681, egyes piacokon pedig a Nokia N70 és N71 normál értékesítési csomagjában is megtalálható lesz. Az alkalmazás a többi Nokia S60 készülékhez a www.nokia.com/mobilesearch címen ingyenesen letölthető. A Mobile Search segítségével a szurkolók jobban kihasználhatják a világbajnokság alatt Németországban töltött időt, hiszen a helyi ajándékboltoktól kezdve a turistaközpontig bármire rákereshetnek. A keresés eredményei között a megfelelő elérhetőségek szerepelnek, egy gombnyomással pedig azonnal fel is hívható az a bizonyos pizzás, de a szám el is menthető a névjegyzékbe. Ha az alkalmazás megtalálta a címet, és rendelkezik a megfelelő térképpel, a beépített térképmegoldás megmutatja a felhasználónak az odavezető utat. A keresés eredményét MMS-ben barátainkkal is megoszthatjuk.
A Mobile Search nyomon követi a felhasználó mozgását, és az új helyeken automatikusan felajánlja, hogy megkeresi a rendelkezésre álló keresőmotorokat. A beállításokat manuálisan is megváltoztathatjuk, így például egy párizsi vacsorához Londonból is foglalhatunk asztalt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.