Hirdetés

Mobilkereső szoftvert adott ki a Google



|

Hirdetés

Emiatt egy javítószótár is tartozik hozzá, mely a hibásan beírt szavak esetében a szótárban található változatokat ajánlja fel. A keresőkulcsok begépelése a WAP 1.2-est tartalmazó készülékek esetében a jól ismert T9-es rendszer elve alapján működik.


A keresendő kulcsszavak alapján weblapokra és képekre lehet keresni, mely egy oldalonkénti öt találatot tartalmazó listát eredményez. A honlapok kijelölés után képek nélkül, kicsinyített, darabolt változatban jelennek meg. Ugyanezen a procedúrán esnek keresztül a képek is, melyek a képernyő méreteihez alkalmazkodva fognak megjelenni. A kifejezetten mobilkészülékekre tervezett oldalak kényelmesen lapozhatóak maradnak és ezután egy kattintással elérhetővé válnak keresés után is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.