Hirdetés

Mobilos iránytű a szigetlakók kezében



|

Az iPhone 3GS-sel, és androidos készülékekkel rendelkező fesztiválozók a Layar segítségével is tájékozódhatnak.

Hirdetés

A Sziget Fesztivál, és a Vodafone együttműködése eddig nagyon biztatónak tűnik: lesz egy új, olcsó tarifacsomag, szintén kedvező árú (vagy akár ingyenes) mobillal megfejelve, továbbá bevezetésre kerül a perc-alapú belépőjegy is - bár utóbbit csak a már említett szolgáltató ügyfelei vehetik igénybe.

 

 


Nemrég egy újabb érdekességről számolt be a vállalat PR-részlege: a Layar nevű, iPhone 3GS-re, és androidos mobilokra elérhető szoftver segítségével a szigetlakók interaktív iránytűt kapnak a kezükbe. A program ingyenesen letölthető, azonban a használatához feltétlenül szükséges egy mobilnet-előfizetés, továbbá magának a telefonnak is rendelkeznie kell kamerával, digitális iránytűvel, és GPS-szel.


A Layar Augmented Reality Browser meglehetősen szórakoztató és hasznos alkalmazás: elindítva a felhasználó kap egy kameraképet, azonban ennek a „tetejére" egy Vodafone által karbantartott információs réteg kerül. Utóbbin szerepel a színpadok, vendéglátó-ipari helyiségek, elsősegélypontok, mellékhelyiségek, és mobiltöltő-állomások elhelyezkedése. Ezen felül a színpadoknál járva a felhasználók lekérhetik az adott helyszín programját, és akár a fellépő együttesek mobilra optimalizált profilját is megtekinthetik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.