Hirdetés

Mobilos klienseket tiltott le a Twitter (frissítve)



|

Ideiglenesen nem használható az UberTwitter, az UberCurrent, és a Twidroyd.

Hirdetés

Pénteken meglehetősen kellemetlen meglepetés érte az UberMedia nevű vállalatot, hiszen a Twitter ideiglenes letiltotta a Blackberry-kre és iPhone-okra elérhető UberTwitter, az androidos Twidroyd, és a kizárólag iOS-en futó UberCurrent nevű alkalmazásaik hozzáférését a publikus API-jaikhoz.

 

 


A Twitter szóvivője szerint az UberMedia több ponton is megsértette a felhasználási feltételeket: az UberTwitter és a Twidroyd segítségével 140 karakternél hosszabb tweeteket is lehetett írni, a privát üzenetek pedig nyilvános weboldalakon is megjelenhettek. Előbbi nevét ráadásul meg kell változtatni, hiszen engedély használják benne a márkanevet.


Probléma még, hogy az UberCurrent nevű program opcionálisan képes megváltoztatni a tweetekben lévő hivatkozásokat, bár az UberMedia szerint a gyakorlatban jelenleg nem piszkálják a linkeket. A cég vezérigazgatója ezen felül még bejelentette, hogy az UberTwitter neve mostantól UberSocial lesz, és tiszteletben tartják a 140 karakteres kvótát is.


A problémás alkalmazások frissített verziói vélhetően a napokban válnak majd elérhetővé, és ha a Twitter is elégedett lesz velük, akkor újból engedélyezik azok használatát a közösségi portálon.

 

Frissítés: újból használható mind a három kliens.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.