Hirdetés

Mobilpiacra törne az NVIDIA



|

Az NVIDIA - jócskán lemaradva vetélytársától - belépne a mobiltelefonok piacra.

Hirdetés

 

Az NVIDIA GoForce 6100 névre keresztelt mobilprocesszort a gyártó elsősorban okostelefonokhoz és kéziszámítógépekhez tervezte - az új, különösen energiahatékony rendszer így nem csak a ma forgalomban lévők fogyasztásának felét produkálja; de magasfokú multimédiás élményt is biztosíthat egyszerre.

 

nvidia_prototype_1.jpg

 

Az NVIDIA szóvivőinek elmondása szerint a vállalat szeretne bekapcsolódni a mobilpiacba, és annak nagy részesévé válni. Mindennek a szükségességét a mobilpiac óriási feljődésében és a mobiltelefonok személyi számítógépekkel történő összekapcsolásában látják.

 

nvidia_prototype_2.jpg

 

A 3GSM Konferencián bemutatott processzor 250 MHz-en működik, és teljeskörű multimédiás szolgáltatásokkal (Wi-Fi, videó- és zenelejátszás) és telefonfunkcióval egyaránt képes megbirkózni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.