Hirdetés

Mobiltelefonok mindenkinek a Nokiától



|

Hirdetés

Nokia 6300 - Letisztult forma, kompakt méret A Nokia 6300 középkategóriás modell, amely a modern monoblokk forma továbbfejlődését testesíti meg. A 13,1 cm-nél is vékonyabb Nokia 6300 rozsdamentes acél kerete izgalmas formatervezési megoldás, és egyben tartást is ad a készüléknek. Organikus domborulataival és vonzó megjelenésével a Nokia 6300 a könnyen használható szolgáltatások széles választékát kínálja. A Nokia 6300 viszonteladói ára támogatások és adók nélkül 250 euró körül mozog majd.
Nokia 6290 okostelefon - Fejlett technológia egyszerűen A Nokia 6290 okostelefon az S60 3rd Editon és a 3G erejét egyesíti egy egyszerűen használható, vonzó formatervezésű készülékben. Számos hasznos új szolgáltatást tartalmaz, emellett praktikus Quick Cover gombokkal rendelkezik, melyekkel a készülék funkciói - többek között az interaktív, világszerte használható utazási alkalmazás - azonnal elérhetőek. A Nokia 6290 viszonteladói ára támogatások és adók nélkül várhatóan 325 euró körül mozog majd.
Nokia 6086 kameratelefon - Lenyűgöző szolgáltatáskészlet, zavartalan kapcsolat A négysávos GSM- és UMA-képes kameratelefon kifinomult áramkörei a nagy billentyűzetet és ösztönösen használható felhasználói menüt magába foglaló, klasszikus kialakítás mögött rejtőznek. A Nokia 6086 viszonteladói ára támogatások és adók nélkül mintegy 200 euro körül mozog majd.
Nokia 2626 - Hangolódj rá a stílusra! A Nokia 2626 színpompás mobiltelefon, amelyet a feltörekvő piacok stílusra adó felhasználóinak terveztek. A Nokia 2626 egy sor merész színben, például Fiery Red (tűzvörös) és Spatial Blue (űrkék) árnyalatban jelenik meg, FM rádióján keresztül pedig útközben is hallgathatunk zenét. A Nokia 2626 viszonteladói ára támogatások és adók nélkül hozzávetőleg 75 euro körül mozog majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.