Hirdetés

Moddolható EVO 3D és Sensation



|

Szeptembertől lesz feloldható a készülékek bootloadere.

Hirdetés

A HTC pár hónappal ezelőtt alaposan felbőszítette a készülékeiket preferáló androidos fejlesztőket, hiszen bejelentették a nyitott bootloaderek korszakának végét. A heves tiltakozásoknak hála a vállalat végül meghátrált, így az időközben zárt rendszerbetöltővel kiadott okostelefonjaik hamarosan egyéni Android variánsokkal is elláthatóak lesznek.

HTC Evo 3D
HTC Evo 3D


A cég tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy elsőként az EVO 3D / Sensation duó fog megszabadulni a béklyóitól, a bootloader kinyitása két lépésből fog állni: elsőként augusztusban érkezik majd rájuk egy telepítendő szoftverfrissítés, majd szeptemberben elérhetővé fog válni a betöltőt konkrétan kinyitó különálló alkalmazás is.


A szolgáltatóktól beszerzett modellek esetén természetesen nem garantált, hogy használható lesz a megoldás, ám a függetlenül vásárolt egységek esetében semmi akadálya sem lesz az eszközök testre szabásának. A HTC hamarosan ismertetni fogja a következő hullámban frissítendő készülékeik listáját is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.