Hirdetés

Monitorba is dokkolható az ASUS Padfone



|

Lassan már csak a kenyérpirítóval nem lesz összekapcsolható a telefon.

Hirdetés

A tavalyi Computexen teátrális körülmények közt leleplezett, és lassan talán már piacra is kerülő ASUS Padfone újabb érdekes kiegészítőt kapott, amelynek hála a mobil jövőbeli tulajdonosai nem csak tabletté vagy smartbooká, de igény esetén „egybegéppé” is varázsolhatják az eszközt.

(A kép forrása: Engadget)


A tegnap leleplezett „Docking Monitor” periféria alapvetően egy nagyobbacska monitor: a 24 colos kijelzője 1920×1200 pixel felbontású, a számítógépekhez D-SUB / DVI / HDMI kábelekkel köthető, ráadásul négy darab USB 3.0 porttal is felvértezték a mérnökök - plusz egy Padfone dokkolóval.


Megemlítendő, hogy a monitorba való dokkolás esetén csak egérrel és billentyűzettel kezelhető a telefon Android 4.0 operációs rendszere, hiszen a Docking Monitor panelje nem érintős. Az ASUS munkatársai egyelőre nem kívántak nyilatkozni a termék elérhető válásának részleteiről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.