Hirdetés

Most tényleg jön a Nougat az Xperia Z5-re



|

Újraindult a frissítés a Sony Xperia Z5, Xperia Z3+ és Z4 Tablet készülékein.

Hirdetés

Ismét elindult az Android 7.0 Nougat frissítés a Sony Xperia Z5 (a teljes széria), Xperia Z3+ és Z4 Tablet készülékekre. Ez a második alkalom, hogy megjelent ezekre az aktuális rendszer főverziója. 

Hirdetés

Az első alkalommal olyan sok kelletlen hibával volt tele a csomag, hogy a Sony kénytelen volt visszahívni. Mindössze három nappal a start után leállt a folyamat, hanglejátszási gondok, az SD-kártya csökkent teljesítménye és a botrányos üzemidő miatt. 

Sokan azonnali javításra számítottak, a Sony azonban problémákba futott, és több mint 3 hétbe telt a javítás. 

A Sony időközben jelezte, hogy az elsődleges a felhasználói élmény. Most pedig befutott a 32.3.A.0.372-es frissítés, amely a javításokon túl újdonságot nem tartalmaz (a januári biztonsági javításokat sem). 

Többablakos mód, Google Now-támogatás és kibővített értesítések azonban már vannak, a Nougat többi újdonságával együtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.