Hirdetés

MOTOKRZR K1: penge és GPS



|

Hirdetés

A készülék kétfajta változatban lesz kapható 2006 negyedik negyedévétől: a MOTOKRZR K1 a GSM verzió, míg a MOTOKRZR K1m CDMA hálózatokon lesz használható. A telefonban 2 megapixeles kamera, sztereó Bluetooth hanglejátszás és újfajta üzenetküldési alkalmazások találhatóak. A telefonban fejlett zenelejátszó van, a saját 20 MB-os memória pedig akár 1 GB-ig is kiterjeszthető mikroSD memóriakártyával. Ami az adatátviteli technológiákat illeti: GPRS és EDGE, Java 2.0 támogatás és Screen3 kompatibilitás jellemzi a készüléket. A két típus között annyi az eltérés, hogy a K1m külsején három zenelejátszó gomb kapott helyet, amelyeket elég csak megérinteni, hogy elérjük a kívánt szolgáltatást, némi előnyt jelent továbbá ebben a modellben a beépített GPS technológia. A termék várhatóan 2006 negyedik negyedévétől lesz elérhető a magyar piacon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.