Hirdetés

MOTORIZR Z8 - mobilTV és HSDPA



|

Hirdetés

Ebben a telefonban mutatkozik be a Motorola vadonatúj "kick slider" nyitómechanizmusa; a szétcsúsztatható készülék formája kecses ívben követi a felhasználó arcának kontúrját. Az eddig példa nélküli szórakoztató élményeket a Motorola és a BSkyB* közötti együttműködési megállapodás teszi teljessé (a szolgáltatás lefedettségi területén), amelynek köszönhetően a felhasználók hozzáférhetnek a Sky mobil internetes szolgáltatásaihoz. A Sky "Anytime" szolgáltatása az igény szerint (on-demand alapon) elérhető hír-, szórakoztató- és sport-tartalmakon kívül hozzáférést nyújt a Sky élő mobiltelevíziós szolgáltatásaihoz is. Az "Anytime" azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mobiljuk segítségével távolról programozzák Sky+ beltéri vevőegységeiket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.