Hirdetés

Motorola L6 - mindene a vékonyság!



|

Hirdetés

A kijelző felbontása 128x160 pixel, amely 65ezer szín megjelenítésére képes. A háromsávos készüléket felszerelték USB csatlakozóval, MP3 lejátszóval és Bluetooth vezeték nélküli technológiával. A telefon memóriája 10 MB, amely nem bővíthető, s ezáltal bizonyos szolgáltatásokat - például MP3-as zenék hallgatása - nem lehet kihasználni.
A Motorola L6 képes SMS, EMS, MMS és Email küldésére és fogadására is, továbbá megtalálható benne egy VGA digitális kamera, amely 640 x 480 pixeles. A beépített csengőhangok 24 szólamban adnak hangot magukról. A készülék a gyári adatok szerint körülbelül 16 napos készenléti időt és 6 órányi beszélgetést tud produkálni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.