Hirdetés

Motorola Milestone: jön az Android 2.2



|

Sajnos a Dext- és Backflip-tulajok még Android 2.1-et sem kapnak.

Hirdetés

A Motorola hivatalosan bejelentette az androidos készülékeinek szoftveres frissítési ütemtervét, és a helyzet nem túl rózsás. Az európai piacokon kizárólag a Milestone-hoz érkezik majd egy komoly frissítés, a tervek szerint 2010. utolsó negyedévében válik majd elérhetővé a telefonra a 2.2-es Android.

 

 


A Dext és Backflip készülékekkel rendelkezők nem ennyire szerencsések, ugyanis legfeljebb kisebb hibajavítások érkezhetnek majd a mobiljaikhoz. Nem csak az Öreg Kontinensen lévő motorolások jártak rosszul: Kanadában például még a Milestone sem biztos, hogy megkapja a jelenleg legfrissebb rendszert, Ázsiában pedig csak a MOTOROI és a Glam fog biztosan frissülni, plusz a Milestone kimondottan koreai verziója.


Az Egyesült Államokban egy hajszállal jobb a helyzet: ott a Droid (Milestone) és Droid X fog mindenképpen 2.2-es operációs rendszert kapni, ezen felül a Cliq/Cliq XT-re, és a Backflipre érkezik majd Android 2.1.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.