Hirdetés

Motorola okosnyakörv kutyáknak



|

A termékkel folyamatosan követni lehet majd a házi kedvencet.

Hirdetés

Napokon belül kezdődik Barcelonában az idei Mobile World Congress, már most folyamatosan érkeznek a kiállításon megcsodálható termékekkel kapcsolatos információk. A brit Binatone is képviselteti magát a mobilos eseményen, a vállalat a Motorola márkanév álcája alatt okoskütyük kisebb seregével készül hódítani.

Hirdetés


Az eszközök közül az egyetlen igazán egyedinek mondható megoldást a Verve Retrieve nyakörv jelenti, amely segítségével a kutyák tulajdonosai képesek lesznek meghatározni a kedvencük földrajzi helyzetét. A termékhez tartozó mobilos alkalmazás arra is lehetőséget ad, hogy az ebek tulajdonosai virtuális kerítéseket határozzanak meg, a láthatatlan vonalak átlépése esetén automatikusan riaszt a mobilalkalmazás.


A Verve Retrieve mobilhálózatokra is képes felcsatlakozni, a benne lévő modem típusa egyelőre nem tisztázott. Az információk alapján úgy tűnik, hogy az IP67 minősítésű Verve Retrieve beépített SIM-kártyával érkezik majd, amely jelentősen csökkentheti az elérhetőségének helyét. Cserébe ahol elérhető lesz, ott 3 éven keresztül benne van a termék árában a kutya mobilhálózati kapcsolaton keresztüli követhetősége. A GPS-es koordináta-pontosítás külön szolgáltatás, ez csak 1 évig van benne a vételi árban, utána ismeretlen áron elő kell fizetni a szolgáltatásra.


Elsőre furcsának tűnik az üzleti modell, azonban a Verve Retrieve árának bejelentése előtt inkább nem ítélkeznénk. A nyakörv használata felettébb drága mulatságnak bizonyulhatna, amennyiben a kutyák tulajdonosainak egyénileg kellene mobilelőfizetést vásárolniuk hozzá.


(Forrás: PhoneArena, Verve | Nyitókép: Zach Zupancic)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.