Hirdetés

Motorola Q q9 és Q gsm



|

Hirdetés

Teljesítményük, stílusuk és könnyű kezelhetőségük mellett számtalan egyedi funkcióval is rendelkeznek, így a MOTO Q q9 és a MOTO Q gsm új távlatokat nyit a mobil iroda fogalmában és tovább javítja a világ különböző részein élő felhasználók üzleti hatékonyságát. A Motorola HSDPA portfoliója a MOTO Q q9 által vált igazán teljessé, amely teljesítményének, gazdag üzenetkezelési és multimédiás szolgáltatásainak − és természetesen a továbbfejlesztett alapfunkcióknak − köszönhetően új szabványt teremt az okostelefonok piacán és azokat a felhasználókat és szakmabelieket szólítja meg, akik a "mindent egyben" megoldásra vágynak. A vadonatúj Windows Mobile 6 platformon működő és a Motorola Good Mobile Message technológiáját használó MOTO Q q9 az egyszerű és intuitív személyes és vállalati e-mail kezelés mellett a Windows Mobile "PlaysForSure" technológiájával is kompatibilis, így a világ több száz zene- és videóüzletének kínálatához biztosít hozzáférést.
A MOTO Q q9 a második olyan típus, amely a Motorola SCPL platformjára épült. E vékony, könnyű és kifinomult készülék egyszerűen használható billentyűzete és ötirányú navigációs gombja segítségével megvalósul a gyors szövegbevitel. A MOTO Q q9 büszkélkedhet a világ egyik legfejlettebb kijelzőjével, amely kül- és beltéren egyaránt automatikusan gondoskodik a lehető legjobb vizuális élményről. A MOTO Q gsm megőrizte az eredeti, CDMA-alapú MOTO Q valamennyi stílusjegyét és hatékony jellemzőjét, ugyanakkor több új funkcióval is gazdagodott: a négysávos GPRS és EDGE adatátvitelnek köszönhetően világszerte használható², a Microsoft Windows Mobile 6 szoftver pedig a rugalmasságról, a nagy teljesítményről, valamint a multimédiás és üzenetkezelési szolgáltatások teljes tárházáról gondoskodik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.