Hirdetés

MOTOSLVR L9 és Motorola W510



|

Hirdetés

Az új MOTOMOBILE portfolióban olyan funkciók kaptak helyet, mint a megapixeles fényképező, a kihangosító, az MP3-lejátszás és a videó üzemmód, valamint a Motorola CrystalTalk technológiája, amelynek segítségével zajos környezetben is gond nélkül telefonálhatunk. A MOTOMOBILE sorozat egyik tagja a Motorola W510. E stílusos flippes (kinitható formájú) telefon külső megjelenéséhez a MOTOKRZR adta az ihletet, TFT kijelzője nem kevesebb, mint 262 ezer ragyogó színt képes megjeleníteni.
A Motorola bemutatta a MOTOSLVR L9 modellt is, amely két megapixeles kamerájával és teljes képernyős, fekvőképes (landscape) visszajátszási funkciójával a vizuális szórakozás gazdag tárházát kínálja, de emellett önálló gombbal indítható FM rádióval is rendelkezik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.