Hirdetés

MotoX: 64GB-os Motorola telefon



|

Már 64GB-os méretben is elérhető a Motorola legújabb okostelefonja, a MotoX.

Hirdetés

Az egykor szebb napokat is megélt Motorola legfontosabb céljainak egyike, hogy visszakerüljön az első vonalbeli mobiltelefon gyártók közé. A MotoX nevü 4,7 hüvelykes okostelefonnal már jó irányba haladtak, a Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor, a 2GB RAM és a 720p-s kijelző kombója igen tetszetős összhatást nyújtott.

Hirdetés


A gyártó azonban úgy gondolta, hogy a legnagyobb előrelépést az okosórák mellett a tárhelyek kapcsán lehet elérni, így az eddigi 16 és 32 gigabájtos modellek mellé egy új csúcsmodellt is kínál. A legfrissebb Motorola okostelefon így igen komolynak számító 64GB belső tárkapacitással örvendezteti meg a felhasználókat, bár az SD-kártya foglalatról és az ezzel járó bővíthetőségről így le kell mondanunk.



A Motorola Amerikában egy „Próbáld ki, aztán fizess” programmal is feldobta a startot, így akár két hétig is nyüstölhetik a felhasználók tényleges vásárlás nélkül. Hozzánk persze ez az akció valószínűleg már nem ér el, ám így is érdemes lajstromba venni a MotoX okostelefont új készülék vásárlásakor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.