Hirdetés

Mozgásban a biztonsági mentés



|

Már U3 flash meghajtókhoz is elérhető a CyberLink PowerBackup

Hirdetés

Az M-Systems U3 kompatibilis, intelligens flash meghajtóján is futtatható lesz a Cyberlink PowerBackup Pro szoftvere, amellyel teljes és részleges mentéseket készíthetünk, illetve tölthetünk vissza. A program kihasználja az új, U3 rendszerű flash meghajtók biztonsági lehetőségeit és lehetővé teszi a mentések jelszavas védelmét. Az eredetileg mintegy 40 USD fejében letölthető mobil PowerBackup szoftverhez olcsóbban, 14 dollárért juthatnak hozzá egy speciális upgrade program keretében a jelenlegi felhasználók.

"Napjainkban a felhasználók állandóan úton vannak és bárhol is legyenek, szeretnék elérni adataikat", nyilatkozta Alice H. Chang, a Cyberlink elnök-vezérigazgatója. "Partnerségünk az M-Systemsszel lehetővé teszi, hogy magukkal vigyék archivált adataikat egy adattároló eszközön. A PowerBackup mindössze négy lépéses munkamenetével pedig zűrmentessé teszi értékes adataink védelmét."

Az M-Systems flash meghajtója -- csakúgy, mint más U3 rendszerű modellek -- olyan intelligens tárolóeszköz, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan tárolhassuk, elérhessük és kézben tarthassuk személyes adatainkat és alkalmazásainkat. PowerBackup szoftverrel egyben szállított modelleket egyelőre csak Franciaországban, Olaszországban, Németországban, az Egyesült Királyságban és Japánban forgalmaz a cég. A PC World 2006. májusi számában a 35. oldalon olvashatnak kicsit bővebben az U3 lehetőségeiről és problémáiról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.