Hirdetés

MP3-lejátszó és headset egyben



|

A Samsung T9-el zenehallgatás közben sem marad le a telefonhívásokról.

Hirdetés

A Samsung T9-es lejátszó számos funkcióval rendelkezik. Egyedi dinamikus felhasználói felületet és számos multimédiás szolgáltatást kínál, a drót nélküli kapcsolat pedig határtalan szabadságot nyújt. A T9 1,8 hüvelykes kijelzője 262 ezer szín megjelenítésére képes. A Macromedia Flash felhasználói felület dinamikusan változik a készülék használata közben, különleges vizuális élményt nyújtva a felhasználónak. A fényes kijelző remekül illeszkedik a T9 csillogó, sima külsejébe.

 

t9-04.jpg

 

A Bluetooth adatátvitelnek köszönhetően a T9 akár autóval is összekapcsolható, de a mobiltelefonnal is képes kommunikálni, a lejátszó ugyanis jelez a bejövő hívások esetén. A beépített mikrofonnal anélkül beszélhetünk, hogy kivennénk a készüléket a táskánkból, a beszélgetés végeztével pedig onnan folytathatjuk a zene hallgatását, ahol a hívás előtt megszakítottuk.

 

t9-091.jpg

 

A külső megjelenés magáért beszél, a tükörsima, lekerekített, készülék mindössze 11 mm vastag. A kiváló minőségű alapanyagok használata teszi lehetővé, hogy a T9 kellemesen simuljon a kézbe. A T9 egyetlen feltöltéssel zenehallgatás esetén akár 30 óráig, videózás esetén akár 6 óráig is rendelkezésre áll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.