Hirdetés

Műanyagból van a fém LG G5



|

Aggasztó felfedezést tettek az LG csúcskészülékével kapcsolatban.

Hirdetés

Az LG G5 egy nagyon komoly okostelefon lett, amelyhez a gyártója is sok reményt fűz. Az egyik fontos dolog a készülékkel kapcsolatban az, hogy végre fémből van. 

Hirdetés

Eddig semmi nem adott okot arra, hogy bármit is megkérdőjelezzünk az eszközzel kapcsolatban, és az első beszámolók alapján is teljesen fémnek érződik a G5. 

A népszerű JerryRigEverything YouTube-csatorna azonban úgy döntött, darabokra szedi a G5-öt és ezzel egyszerre a strapabíróságát is megvizsgálja. 

Amikor a pengét a hátlapnak szegezték, akkor viszont kiderült, hogy a fém ház valójában rengeteg műanyagot tartalmaz. 

Gyakorlatilag a készülék vékony alumínium házára egy vastag szürke műanyag réteget öntöttek, majd ezt fújták színre - a megoldás persze nélkülöz minden prémium érzést és jelleget, amit az alumínium adna. 

Lehetne vitatkozni, hogy a formát és a tartós kialakítást valóban egy fém váz adja, azonban manapság rengeteg valóban fém házas okostelefon van már a piacon, így a G5-tel kapcsolatban ez a felfedezés valóban egy kellemetlen meglepetés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.