Hirdetés

Multifunkciós mobil-hotspot a Sprint-től



|

Még egy projektor is helyet kapott az apró mindenes felületén.

Hirdetés

Januárban a CES-en a ZTE bemutatott egy Projector Hotspot nevű készüléket, mely rendkívüli képességekkel rendelkezett, hisz az alapvető hotspot funkciók mellett, használható volt projektorként, külső akkumulátorként, illetve média szerverként is. Ezt az eszközt dobja piacra most a Sprint cég LivePro néven.

Hirdetés

A hatalmas tudású készülék az eltelt fél év során még többet okosodott, hisz a Sprint támogatásának köszönhetően már a vállalat 3G és LTE hálózatait is képes kezelni. Az eszközön 4.2-es Android fut, melyet a beépített, 4 colos képátlójú, érintésérzékeny megjelenítőn keresztül vezérelhetünk. A készüléken egy HDMI és egy USB portot is találhatunk, utóbbi segítségével megoszthatjuk a csatlakoztatott eszközökkel a LivePro 5000 mAh-es akkumulátorának tartalmát. Természetesen hangszórót is találhatunk az apró multifunkciós gépben, és a 3,5-es Jack csatlakozót sem hagyták ki belőle a készítők.

Az amerikai piacon pénteken startoló eszköz 449,99 dolláros áron lesz kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.