Hirdetés

MWC: a Nokiával babrálhat ki az új Moto G5



|

Belépőszinten hódíthat a Moto G5, amely főként a Nokiának okozhat fejtörést.

Hirdetés

Az első Moto G nem a kivételes hardver vagy a dizájn miatt volt egyedülállóan jó okostelefon, hanem azért, mert remek ár-érték aránnyal rendelkezett. 

Hirdetés

Az olcsó, de jól használható készülék az évek során többször frissült, most pedig megérkezett a Moto G5. A belépőkategóroában a Moto G5 hódítana, 5 hüvelykes kijelzővel - a Moto G5 Plus pedig 5,2 hüvelykes képernyőt, kicsit jobb tudást és magasabb árat kapott. 

A Moto G5 Plus 229 dollárért lesz vihető, a Moto G5 199 euróért. Az előbbi 12 megapixeles kamerát kap 4K-támogatással, Snapdragon 625-ös processzorral, full HD-s kijelzővel, 3000 mAh-s akkuval és 2 GB RAM-mal, 32 GB tárhellyel. Lesz egy 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel ellátott változat is, gyorstöltéssel. 

A Moto G5 ezzel szemben Snapdragon 430-as processzort kapott, 2 GB RAM-ot, 16 vagy 32 GB tárhelyet, 13 megapixeles kamerát és 2800 mAh-s akkut. A szerényebb tudás ellenére maradt full HD-s a kijelző és fém a ház, az előlapi kamera pedig szintén 5 megapixeles. Mindkét modell támogatja a microSD-kártyákat is. 

Van még több hírünk és beszámolónk az idei Mobile World Congressről, kattints ide és olvasd el, milyen mobilok és kütyük érkeztek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.