Hirdetés

MWC: itt a kedvcsináló a Galaxy S8-hoz



|

A Samsung március 29-én tartja a bemutatót, ezúttal be kell érnünk egy videóval.

Hirdetés

Immáron hivatalos: a Samsung Galaxy S8 március 29-én mutatkozik be. A Samsung mindezt egy kedvcsináló videó keretében árulta el. 

Hirdetés

Sajnos be kell érnünk ennyivel az MWC-n. Az viszont kiderült a videóból, hogy a Galaxy S8 az LG G6-hoz hasonlóan segít újraértelmezni azt, hogy mit gondolunk az okostelefonról. A Galaxy S8 előlapja is tulajdonképpen egy hatalmas kijelző lesz, nagyon vékony kerettel. 

Rengeteg kiszivárgott képet láttunk már a készülékről, amelyek ezek alapján hitelesek lehettek. Biztosnak tűnik a vízálló ház, a lekerekített kijelző, a Bixby asszisztens és az, hogy eltűnnek a fizikai navigációs gombok. 

Ismét előkerült továbbá a hír, hogy a Galaxy S8 dobozában AKG fülhallgató is lapul majd. 

Egy hónap, és itt a Galaxy S8. Remek kérdés, hogy addig mekkora sikert tud elérni az LG G6 (és a Huawei P10). 

Addig is további szivárgásokat várhatunk: ez például jobban rávilágít a részletekre, mint az MWC-s videó:

Van még több hírünk és beszámolónk az idei Mobile World Congressről, kattints ide és olvasd el, milyen mobilok és kütyük érkeztek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.