Hirdetés

MWC: olcsón hozza a dupla kamerát a ZTE



|

Bemutatkozott a ZTE Blade V8 Mini és a Blade V8 Lite - az előbbi dupla hátlapi kamerával.

Hirdetés

A ZTE a gigabites demótelefon mellett valódi okostelefonokat is bemutatott az MWC-n. A Blade V8 Mini egy 5 hüvelykes modell, Qualcomm Snapdragon 435-ös processzorral és 13 megapixeles dupla hátlapi kamerákkal. A Blade V8 Lite pedig egy még olcsóbb szerkezet, MediaTek MTK6750-es, nyolcmagos lapkával. 

Hirdetés

Természetesen az első jóval érdekesebb okostelefon. HD-s kijelzőt és 2800 mAh-s akkut kapott, ujjlenyomat-olvasóval és Android Nougat rendszerrel. A 2 GB RAM, a 16 GB tárhely és a 2 megapixeles kamera, a 802.11n-es WiFi és a Bluetooth 4.1 azért árulkodnak róla, hogy ez is erősen a belépőkategória. 

A két hátsó kamera azonban a kategóriában ritkaság, és lehetővé teszi 3D-s képek, valamint bokeh effekttel ellátott fotók készítését. 

A Blade V8 Lite 5 hüvelykes kijelzője alatt 2 GB RAM, 16 GB tárhely, microSD-férőhely, egy 2500 mAh-s akku, ujjlenyomat-olvasó, 802.11n-es WiFi, Bluetooth 4.1, egy 8 és egy 5 megapixeles kamera lapul. Mindkettőben közös a 3,5 milliméteres jackcsatlakozó és a microUSB port, vagyis a régi kiegészítők használhatóak maradnak. 

Van még több hírünk és beszámolónk az idei Mobile World Congressről, kattints ide és olvasd el, milyen mobilok és kütyük érkeztek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.