Hirdetés

Nagy a baj a kozmoszfekete iPhone 7-tel



|

A készülék védelmére kitalált skinek leszedik a feliratokat a kozmoszfekete modellekről.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a kozmoszfekete iPhone 7 néz ki a legjobban és hat a legújabbnak, azonban már nem sokkal a bemutató után kiderült, hogy ez az árnyalat nagyon hajlamos elszenvedni a karcokat. Később a független tesztek is igazolták ezt. 

Hirdetés

Az emberek egy része egyébként is tokot rak vagy skint ragaszt a készülékére annak védelme érdekében, ezek az eredmények azonban bebizonyították, hogy a kozmoszfekete modellekre valóban vigyázni kell. 

Néhányan azonban arra lettek figyelmesek, hogy a készülékük védelmére kitalált skinek felszedik az iPhone és az egyéb feliratokat a készülékek hátlapjáról. Gyakorlatilag egy átlátszó skin is lehúz mindent hátulról, amikor leszedik. 

A videóban valaki egy Slickwraps Naked Wrapet helyezett fel, majd távolított el, és azt vette észre, hogy a feliratok többé nem kivehetőek. A probléma nem csak a Slickwraps termékeivel van, ezért szinte biztos, hogy a kozmoszfekete borítással van gond. 

Az Apple hivatalosan nem reagált a történtekre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.