Hirdetés

Nagy baj van a OnePlus 3-mal és 3T-vel



|

A hátsó kamerát körbeölelő keret egyes modelleken ferdén áll, és még a dőlés mértéke sem egyforma a hibás darabokon.

Hirdetés

Bár a OnePlus 3 és a 3T nem rendelkezik olyan hajlított kijelzővel, mint a Samsung Galaxy S7, és nem ér fel kamerában a Google Pixelhez vagy a Huawei Mate 9-hez, ennek ellenére az egyik legjobb és legerősebb okostelefon a piacon a mai napig, ár-érték arányban pedig gyakorlatilag verhetetlen. Sokak nagy meglepetésére azonban komoly minőségi hibát fedeztek fel az aktuális zászlóshajókon. 

Hirdetés

Egy reddites bejegyzés szerint a hátsó kamerát körbeölelő keret egyes modelleken ferde, míg más eszközökön normálisan áll. Az effajta beszámolók gombamód kezdtek el szaporodni.

A legmeglepőbb az, hogy a jelenség nem látható minden készüléken, sőt, az érintett modelleken is eltérő a dőlés mértéke. Van, akinél szinte észrevehetetlen, másoknál messziről is feltűnő. Valószínűleg a kamera teljesítményére mindez nincs hatással. 

Az egyik reddites fotón a OnePlus 3T Colette Edition kamerakerete is csúnyán áll. 

A minőségi hibával kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy akinek esetleg ilyen készüléke van, az jobban jár, ha nem vizsgálja meg a kérdéses területet. Aki egyszer felfedezi a legkisebb mértékű dőlést, az utána valószínűleg nem tudja többé nem észrevenni. 

Frissítés: az egyik fotó készítője szerint az összes jelentés kacsa, csupán optikai csalódásról van szó a képeken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.