Hirdetés

Nagy bajban az Apple iPhone 8-as tervei



|

Négy gyártó sem képes elég OLED-panelt adni az Apple-nek, így részben borulnak az iPhone 8-as tervek.

Hirdetés

Régóta halljuk, hogy a jövő évi iPhone készülékek már OLED-kijelzőkre váltanak. Sokak szerint ennek éppen ideje, hiszen az Apple Watch és a MacBook Pro Touch Barja már használja a technológiát. 

Hirdetés

A Bloomberg forrásai szerint azonban részben borulnak az Apple eredeti tervei, ugyanis négy beszállító sem képes annyi OLED-panelt gyártani, amennyire az Apple-nek szüksége lenne 2017-ben és 2018-ban.

A Samsung Display, az LG Display, a Sharp és a Japan Display együtt sem bírják teljesíteni az igényeket, bár egyelőre elképzelhető, hogy 2017-ben kizárólag a Samsunggal dolgozik együtt az Apple. 

Mindezek miatt az Apple valószínűleg csak egyetlen modellt lát el OLED-kijelzővel. Az üvegbe borított, virtuális home gombbal és keret nélküli kijelzővel tervezgetett iPhone 8 nagy megújulást jelent majd, a KGI szerint három verzió is lesz.

A 4,7 hüvelykes modell LCD-kijelzőt és sima kamerát kap, míg az 5,5 hüvelykes LCD-t és dupla kamerát. A különleges változat azonban ez utóbbiból OLED-panellel jön - minden bizonnyal még drágábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.