Hirdetés

Nagy bejelentésre készül az HTC



|

Január 12-én mutat majd valami nagy érdekességet a gyártó.

Hirdetés

Az HTC kiküldte a meghívókat egy közelgő, január 12-én esedékes rendezvényre. Az időzítés kissé talán furcsa, elvégre több nappal a világ egyik legnagyobb tech showja, a 2017-es CES után tartja meg a gyártó. 

Hirdetés

A meghívó nem sokat árult el arról, hogy miről lesz szó. 

Annyi bizonyos, hogy az HTC valamilyen új terméket, termékeket mutat majd be, de egyelőre lehetetlen megtippelni, hogy mit. A pletykák szerint közelít ugyan egy középkategóriás HTC X10 okostelefon, épp januárban, azonban nem valószínű, hogy ezért külön eseményt szervezne a gyártó. 

Egyes tippek szerint jön a cég első okosórája - bár a piacot látva valószínűbb, hogy inkább a virtuális valósággal kapcsolatos a rendezvény. 

Ami szinte biztos, hogy az HTC 11 bemutatójának túl korai lenne a január 12-i dátum. Az HTC 10 idén áprilisban mutatta meg magát, tehát nem valószínű, hogy az utód ennyire korán érkezne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.