Hirdetés

Nagy csatában a 7 hüvelykes tabletek



|

Kemény csatára számíthatunk az év hátralevő részében, amibe még a Windows 8 is beleszólhat.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Tab DUOS 7.0 megérkezése felvetette a kérdést, hogy miért is foglalkoznak ennyit ezekkel a mininek tekinthető táblákkal, és minek egy ilyen készülékbe dual-SIM-es támogatás. A Digitimes értesülései szerint a koreaiak azért szeretnék a létező összes lehetőséget lefedni és kínálni a piacon, mert az év hátralévő részében kiélezett csatára számíthatunk a 7 hüvelykes táblák piacán. 

Természetesen a győztes címért az Apple iPad minije és a 7 hüvelykes androidos tabletek versengenek. A helyzetet tovább bonyolíthatja, ha az Apple tényleg kiad egy retinás és egy sima változatot is a felfrissített modellből. 

A csatába még akár a Microsoft is beleszólhat a saját operációs rendszerével, a Windows 8-cal (vagy a Windows RT-vel). A gyártóknak az egyre fokozódó harcban fontos szempont lesz, hogy megtalálják a kompromisszumos középutat a teljesítmény és a nagyon olcsó ár között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.