Hirdetés

Nagy dobásra készül februárban a Samsung



|

Barcelonában mutatkozhat be a Galaxy S2, és a Tab utódja.

Hirdetés

Szerdán a koreai mobilgyártó négy új Galaxy-szériás okostelefont jelentett be a februári Mobile World Congress előtt, az időzítés kettős célt szolgált: egyrészt ezek az olcsóbb készülékek így nagyobb sajtóvisszhangot kaptak, másrészt Barcelonában a cég munkatársai fontosabb termékekre koncentrálhatnak.

 

 


A Samsung Hub jóvoltából most kiderült, hogy melyek is ezek, hiszen a kiszivárgott táblázat szerint február 13-án este a vállalat bemutatja majd a Galaxy S2-t, és a Galaxy Tab utódját. Mindkét eszközről pletykáltak már a közelmúltban, ám néhol túlzottan is jónak tűntek a specifikációk - úgy két héten belül fény derülhet az igazságra.


A vállalat nemrégiben kiadta az idei első üzleti negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését is, amelyben csepegtettek néhány érdekes információt a várható termékekről: a Galaxy S utódjában kétmagos processzor lesz, ráadásul „Super AMOLED Plus" kijelzővel fog piacra kerülni. Ezen felül 2011-ben számos táblagép várható a Samsungtól, talán végre lesz 10 colos kijelzővel szerelt modelljük is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.