Hirdetés

Nagy javítást kapott a OnePlus 3



|

Érkezik az OxygenOS 3.2.6 OTA-frissítés, sok javítással és fejlesztéssel.

Hirdetés

A legutóbbi közösségi béták után a OnePlus elkészült a OnePlus 3 aktuális javításaival és optimalizációival, mindezeket pedig az OxygenOS 3.2.6-ba csomagolta. 

Hirdetés

Az OTA-frissítés folyamatosan érkezik a OnePlus 3 készülékekre, azonban elsőként csak a felhasználók kis százalékához jut el. A teljes folyamat több időbe telik, de hamarosan mindenkihez eljut az OxygenOS 3.2.6. 

A OnePlus szerint ez a frissítés sok problémát megold, amit eddig a felhasználók jeleztek. Emellett a teljesítményt is javítja. 

A frissítés többek között optimalizált hangminőséget ígér az üzenetküldőknél. Javult az adaptív fényerő teljesítménye és a kamera minősége, a fehéregyensúly és az 1080p-s videofelvétel. A zöld/sárga jelenségtől már nem kell tartani. 

Javították a Bluetooth-kapcsolatot az autókkal, optimalizálták a scrollozás közbeni akkufogyasztást és a játékokban az érintés pontosságát. Lehetővé tették a harmadik féltől származó appoknak a csengőhang módosítását, illetve külön kapcsoló van a DozeMode és a PocketMode funkciókhoz. 

A rootolt készülékeken adódhatnak telepítési problémák, ilyenkor előbb a folyamatot vissza kell fordítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.