Hirdetés

Nagy lesz a Lenovo Project Tango készüléke



|

Június 9-én mutatkozhat be a 6,4 hüvelykes okostelefon.

Hirdetés

A Google és a Lenovo még a 2016-os CES-en jelentették be, hogy közös erővel fejlesztenek egy Project Tango-alapú okostelefont. 

Hirdetés

A Google kezdeményezésének a lényege az, hogy a 3D-s térképezést és a kiterjesztett valóságot a következő szintre emelje a mobileszközök világában, GPS és egyéb külső jelek használata nélkül. 

A Lenovo hivatalos bemutatója június 9-én várható, de Evan Blass már szivárogtatott. Állítólag egy 6,4 hüvelykes phabletre számíthatunk, QHD-s kijelzővel. Ez lesz a Lenovo PHAB2 Pro. 

A Project Tangóra építő készülékeken sok kamera van, a tavalyi prototípus tableten például egy 4 megapixeles hátlapi, egy 180 fokos lencse, egy 120 fokos előlapi és egy mélységérzékelő kamera kaptak helyet. 

A CES-en 500 dollár alatti árat ígértek az első készülékre. Hamarosan kezdődik a Lenovo Tech World, és remélhetőleg minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.