Hirdetés

Nagy lesz az iPhone 8



|

A Nikkei szerint is 5,8 hüvelykes OLED-kijelzőt kap az iPhone 8.

Hirdetés

A japán Nikkei eddig kitartott azon véleménye mellett, hogy az Apple tizedik évfordulós iPhone-ja mindössze egy 5 hüvelykes OLED-kijelzőt kap. Most azonban új titokra derítettek fényt, és változott a jóslatuk. 

Hirdetés

Mind-Chi Kuoval egybehangzóan immáron a Nikkei is azt mondja, hogy az idei három iPhone-ból az iPhone 8 lesz a legnagyobb kijelzőben. 

A panel 5,8 hüvelykes és OLED lesz, ez kíséri a 4,7 hüvelykes iPhone 7S-t és az 5,5 hüvelykes iPhone 7S Plust idén. Ezekben még LCD képernyő kap helyet, az OLED-re váltás csak 2018-ban esedékes a teljes szériában.

A pletykák szerint azonban becsapós az iPhone 8 5,8 hüvelykes képernyője. A tényleges kijelzőméret ugyanis csupán 5,1 hüvelyk lesz: az alsó rész egy funkcionális terület, ami a home gombot váltja le virtuális kezelőszervekkel. Mindez azért kellett, hogy az előlap majdnem egészét kijelzővel tudják borítani. 

Kuo szerint egyébként az iPhone 8 előlapi kamerája 3D-s szelfiket is tud majd lőni, valamint a Touch ID-t is leváltja arcfelismeréssel.

A Nikkei is úgy véli, hogy a nagyobb képernyő már önmagában elég indok lesz a további áremelésre, aminek köszönhetően egy iPhone átlagos vételára is emelkedik majd. Korábbi spekulációk szerint az árcédula 1000 dolláros összegről indulhat. Ezzel persze még exkluzívabb lesz, sokak pedig úgy érzik majd, hogy muszáj megvenniük. 

A Mizuho Securities szerint a fogyasztók hozzászoktak az iPhone használhatóságához és annak appjaihoz, és akkor is rendszeresen új iPhone-ra váltanak, ha funkcionalitásban semmi érdemi újdonságot nem kapnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.