Hirdetés

Nagy mennyiségű olvasnivaló érkezik a PlayBookra



|

Hamarosan előtelepített alkalmazás lesz a PressReader.

Hirdetés

A Research In Motion tegnap bejelentette, hogy a PlayBook táblagépén hamarosan előtelepített alkalmazás lesz a PressReader, amely segítségével az ügyfelek számonként 99 centért cserébe 96 ország 2000-nél is több napilapja közül csemegézhetnek.

 

 


A rendkívül bőséges kínálatban természetesen megtalálhatóak a legnevesebb kiadványok is, többek közt a The Guardian, a Daily Mall, a The Washington Post, a Chicago Tribune, az International Herald, és a The Globe legfrissebb számai is beszerezhetőek a segítségével.


Mint a brutális választékból sejthető, hogy a PressReaderrel elérhető lapok gyakorlatilag a nyomtatott verziók digitalizált változatai, így túlságosan sok interaktív elemre nem kell számítani az olvasásuk közben, továbbá a videón megtekinthető olvasó alkalmazás is meglehetősen fapadosnak tűnik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.