Hirdetés

Nagy nyári játékvásár a Google Play Áruházban



|

Ezúttal prémium mobiljátékokat szerezhetünk be kedvező árakon.

Hirdetés

Brutális volt az elmúlt körülbelül egy hónap a számítógépes játékosok számára, hiszen többek közt a Steam, a GOG és Green Man Gaming is megtartották a hatalmas nyári vásáraikat. Úgy tűnik a Google megirigyelte a pénzesőt, így játékvásárt tart a Play Áruházban, akár 90 százalékos kedvezménnyel szerezhetünk be prémium címeket. Az akció részben azért meglepő, mert a keresőcég nem törekszik reklámozni az Androidra elérhető prémium játékokat, inkább a számára több bevétellel kecsegtető free to play címek készítése felé tereli a jobb sorsra érdemes fejlesztőket.

Hirdetés


A játékvásár 2015. július 27-ig tart, így nem árt igyekezni a vásárlással. Hírünk írásakor több kiváló ajánlaton is azonnal megakadt a szemünk: The Room Two 899 forintért, Monument Valley 920 forintért, GTA ChinaTown Wars 353 forintért. Az ajánlatok ide kattintva tekinthetőek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.