Hirdetés

Nagy sikerekre számít az HTC



|

Az okostelefon-piac 10 százalékára számít hosszabb távon az HTC.

Hirdetés

Miután az HTC One, vagyis az M8 fogadtatása jónak bizonyult, kiderült, hogy az HTC-nek nagy tervei vannak. A gyártó a visszajelzések láttán most arra számít, hogy az okostelefonos piacon hosszabb távon a szektor 10 százalékát is bezsebelhetik. Ehhez a prémium készülékek mellett olcsóbb, versenyképes árazású modelleket is használnának (mint a Desire széria). 

Hirdetés

Ezzel egyszerre az HTC azt is megerősítette, hogy a jövőben táblagépeket és viselhető eszközöket is akarnak kínálni. Ami a tableteket illeti, úgy tudni, az HTC gyárthatja az új, 8,9 hüvelykes Google Nexust, míg az első okosórájuka valamikor az év végén futhat be. 

Az elemzők többsége az HTC reményei ellenére úgy gondolja, hogy az M8 szorult helyzetben lesz a Samsung Galaxy S5-tel és a dél-koreaiak marketinggépezetével szemben, és nem tud majd remekelni. Az HTC jelenleg a piac 5 százalékát sem birtokolja az okostelefonos ágazatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.