Hirdetés

Nagy újítás az androidos Google Fordítóban



|

Sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé válik a szövegek fordítása.

Hirdetés

Az interneten böngészve rendszeresen találkozhatunk potenciálisan érdekes, ám általunk értelmezhetetlen nyelven íródott szövegekkel, androidos mobileszközön eddig kifejezetten fáradságos volt lefordítani ezeket. Hamarosan sokkal egyszerűbbé válik a művelet, a Google ugyanis már megkezdte a "Tap to Translate" funkcióval ellátott új Fordító terjesztését, rövid időn belül mindenkinél elérhetővé válik a friss kiadás.


Hirdetés


A Tap to Translate funkciónak köszönhetően a szövegek fordításához nem kell átlépnünk a Fordító alkalmazás felületére. Jelöljük ki a lefordítani kívánt szöveget, másoljuk fel a Vágólapra, majd koppintsunk a chat head stílusban megjelent Fordító ikonra, mire előbukkan az alkalmazás felülete. Természetesen állítható a forrás és kimenet nyelve, ha nem sikerült volna ezeket automatikusan felismernie az alkalmazásnak.


Megemlítendő, hogy a Google Fordító lehetővé teszi a szótárak letöltését is, így internetkapcsolat nélkül is használható marad az alkalmazás.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.