Hirdetés

Nagyimobil a Telenor kínálatában



|

Valószínűleg a vezetékes telefonok felszámolására irányuló terv részeként vált elérhetővé a szolgáltatónál az Emporia Talk.

Hirdetés

A Pannon múlt kedden véglegesen átvette a Telenor márkanevet, a jeles alkalomból pedig tisztázták a cég hosszú távú terveit. Ennek része a vezetékes telefonok felszámolása is, amelyek használata manapság már főként csak az idősebbekre jellemző.

 

 

 

 


Ennek egyik fő oka a félelem, miszerint nem lesznek képesek kezelni egy mobiltelefont a bonyolultsága miatt, vagy a kis méretű kijelző olvasásához rossz a látásuk. Számukra jelenthetnek megoldást az EMPORIA termékei, amelyeket kifejezetten az igényeik figyelembevételével terveztek.


A Telenor a „Talk" nevű készüléküket vette fel a kínálatába, amely fő jellemzői közt említhető az egysoros, rendkívül kontrasztos kijelző, a nagy méretű gombok, és a kifejezetten hangos hívásjelzés. A kezelése nagyon egyszerű, a telefonáláson kívül SMS-ezni is lehet vele, továbbá ébresztőóra, és a számológép is van benne. A készülék Premium verzióját februárban leteszteltük, írásunk többek közt ide kattintva is elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.