Hirdetés

Nagyobb a baj az iPhone 6S-sel, mint gondoltuk



|

Az Apple bevallotta, hogy nem csak azok a készülékek érintettek, amelyeket 2015. szeptembere és októbere között gyártottak.

Hirdetés

Aki követte az iPhone-okkal kapcsolatos problémákat, az tudja, hogy az Apple cseréli azoknak az iPhone 6S készülékeknek az akkumulátorát, amelyek 30 százalék körül váratlanul lemerülnek. 

Hirdetés

Az Apple az ajánlatot azonban kizárólag a 2015. szeptembere és októbere között gyártott eszközökre tette elérhetővé, a cég szerint csak ezeket érinti a hiba. A váratlan kikapcsolás után csak töltőn kapcsolható vissza az iPhone, ami aztán egyből megint 30 százalékot mutat. 

Az Apple szerint egy gyártási hibából adódik a jelenség, amely miatt túl sokáig érintkezett levegővel az akkutároló rekesz. 

Az almás cég azonban Kínában bevallotta, hogy a probléma sokkal nagyobb, mint gondolta. Immáron a vállalat is belátja, hogy nem csak a 2015. szeptembere és októbere között gyártott készülékeknél jelentkezik mindez, hanem más iPhone 6S modelleken is. 

Az effajta kikapcsolás extrém körülmények között (túl hideg, túl meleg) egyébként természetes, az alkatrészek védelmét segíti. Az Apple szoftverfrissítés formájában gyűjtene be több információt a hiba felderítéséhez és javításához. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.