Hirdetés

Nagyon elegáns a megújult Yotaphone



|

Egy évvel az elődjének kiadása után válik elérhetővé dupla kijelzős mobil.

Hirdetés

Számos halasztás után tavaly decemberben az orosz Yota Devices végre elérhetővé tette a Yotaphone androidos mobilját, amely érdekességét a dupla érintőkijelzője adta: az előlapi érintőkijelző hagyományos kezelésre lett kitalálva, míg a hátlapi E-Ink panelen alapvetően értesítések jelennek meg, de például szövegek olvasására is kiválóan használható.
 

Hirdetés


Hétfőn a gyártó Barcelonában bejelentette a második generációs Yotaphone mobilt, amely megjelenés és belbecs tekintetében egyaránt komoly frissítés lesz, azonban meglepő módon csak az idei utolsó negyedévben kerül majd piacra, sejthetően még tisztázatlan áron.
 


A második generációs Yotaphone fontosabb specifikációi: 5 colos és 1920×1080 pixeles AMOLED fő kijelző, 4,7 colos és 960×540 pixeles hátlapi E-Ink megjelenítő, 2 megapixeles előlapi kamera, 8 megapixeles – autofókuszos és vakus – hátlapi szenzor, Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészlet, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11ac, 3G/4G, A-GPS, Android 4.4 OS, 2550 milliamperes akku, 140 grammos súly, 144 × 70 × 8,9 mm-es méret.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.