Hirdetés

Nagyon furcsa kiegészítővel fotózták le az LG G5-öt



|

Egy meglehetősen vaskos Magic Slot modul látható az új képen.

Hirdetés

Február 21-én mutatkozik be az LG G5, azonban az elmúlt napok óriási mennyiségű szivárgást és pletykát hoztak a csúcskészülékkel kapcsolatban. Már az elő- és a hátlapját is láttuk. 

Hirdetés

Most itt egy újabb érdekesség, a készülék alján lévő Magic Slot mechanizmusról. A hírek szerint a készülék alját szét lehet szedni, és ide különböző modulokat csatlakoztatni, például nagyobb akkumulátort. 

Eddig a Magic Slot csak rajzokon volt látható, egy szemtanú leírása alapján. Most valódi kép is érkezett, egy titokzatos modullal. 

Maga a készülék biztosan az LG G5, ugyanis minden apró részlet stimmel rajta. A vaskos kiegészítőről viszont nem tudni, hogy mire jó. 

Ami biztos, hogy nem egy szokványos kiterjesztett akku, elvégre gombok és más kezelőszervek is vannak rajta. 

Mivel csak egy szögből van fotó róla, és az sem a legtisztább, ezért megindultak a találgatások. Egyesek szerint projektort rejt magában, mások szerint a DSLR gépek markolatát akarják átültetni mobilos formába. 

A Qualcomm időközben pedig megerősítette, hogy Snapdragon 820-as processzor hajtja majd a G5-öt. 

Hamarosan minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.