Hirdetés

Nagyon izmos lesz a Huawei Mate 9



|

5 perc alatt 50 százalékos kapacitásra tölt fel a dupla kamerával érkező készülék akkumulátora.

Hirdetés

A hírek szerint október 19-én mutatja meg magát a Huawei új, Kirin 960-as lapkakészlete, amelyet a TSMC gyárt. Természetesen egy csúcskészülék is kíséri, ez pedig nagy valószínűséggel a sokak által várt Huawei Mate 9 lesz. 

Hirdetés

A pletykák alapján a Mate 9 dupla hátsó kamerákkal rendelkezik majd. Ezúttal is a Leica segít a Huaweinek, akárcsak a P9-nél. Úgy tudni, hogy a hátlapon 20 és 12 megapixeles szenzorok kapnak helyet, az előlapon egy 8 megapixeles. 

Mivel az információk a Weibón bukkantak fel, ezért egyelőre nem vehetőek biztosnak. Ha igazak, akkor viszont remek lesz, hogy a készülék akkumulátora mindössze 5 perc alatt 50 százalékra tölt majd. Legutóbb 5,9 hüvelykes kijelzőt emlegettek, 1080 x 1920-as felbontással. 

Egyelőre három verzióról hallani. A 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel szerelt megoldás 480 dollárba kerülhet, három színben lesz elérhető. 4 GB RAM és 128 GB tárhely, valamint 5 választható szín jár majd 585 dollárért, a prémium modell 705 dollárért pedig már 6 GB RAM-ot és 256 GB tárhelyet ad, már a jövő hónap közepén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.