Hirdetés

Nagyon korai képeken a Symbian^4



|

Talán nem volt jó ötlet megosztani a kezdőképernyő alfa változatát.

Hirdetés

A Symbian Foundation pénteken nyilvánosságra hozta a következő generációs mobil operációs rendszerük kezdőképernyőjének forráskódját, továbbá képeket is mellékeltek a kevésbé hozzáértők számára. Egyelőre semmi izgalmas nem látszik, csupán a korai alfa verziókra jellemző puritán kezelőfelület, és minimalista alkalmazások.

 

 


Éppen ezért talán nem volt jó ötlet: a Nokiát rendszeresen ostromolják azzal, hogy a Symbian már nem képes kiszolgálni az igényeket, hiszen a most divatos rendszerekhez képest kezelhetőségben, és látványvilágban is lemaradásban van - főként a részvényesekben kelthet csalódást, ha az állítólagosan modern rendszerről ilyen képeket látnak.

 

 


Erre még rájön, hogy ez a verzió nem lesz visszafelé kompatibilis az előzőekkel, bár a Symbian Foundation szerint meglehetősen könnyedén át lehet majd írni rá a meglévő alkalmazásokat. Összességében kijelenthető, hogy ezen képek alapján nem szabad ítélkezni felette, és a félreértések elkerülése végett jobb lenne, ha nem hoznának nyilvánosságra a fejlesztés ilyen korai szakaszában készült fotókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.