Hirdetés

Nagyon olcsón jön az IdeaPad A1 tablet



|

A Lenovo nem csak a felsőkategóriában kíván hódítani.

Hirdetés

Pár napja a kínai gyártó hivatalosan is bemutatta az Android 3.1-et futtató, üzleti felhasználásra szánt ThinkPad tabletét, most pedig lehullt a lepel az IdeaPad A1-ről is. Társától eltérően ezen megoldást a belépőkategóriába delegálja a vállalat, a legolcsóbb modell csupán 199 dollárba fog kerülni.

 

Lenovo IdeaPad A1
Lenovo IdeaPad A1


Meglepő módon a 7 colos kijelzővel ellátott eszközön Android Honeycomb helyett Gingerbread fut, a kedvező ára ellenére pedig 1 gigahertzes processzor dolgozik benne, továbbá elő- és hátlapi kamerákkal is rendelkezik. Érdekes, hogy beépített 3G-modemmel nem lesz elérhető az új IdeaPad, de navigációra ettől függetlenül alkalmas a vélhetően szeptember közepén piacra kerülő tablet. Mint már említettük, a 8 gigás modell 199 dollárba (38 ezer forintba) fog kerülni, míg a 16/32 GB-os háttértárral szerelt testvéreiért 249/299 dollárt (48/58 ezer forintot) kér a Lenovo.

 


A Lenovo IdeaPad A1 ismert specifikációi

- Érintőkijelző: 7 col, 1024×600 pixel, kapacitív
- Előlapi kamera: 0,3 megapixel
- Hátlapi kamera: 3 megapixel
- Wi-Fi, GPS
- 8/16/32 GB háttértár, microSD-foglalat
- 1 GHz-es processzor
- Google Android 2.3
- Tömeg: 400 gramm
- Mélység: 12 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.