Hirdetés

Nagyon sokat ígér az LG V20



|

Állítólag a legjobb videós- és audioélményt garantálja majd az LG új csúcskészüléke.

Hirdetés

Az LG már árulkodott néhányszor a közelgő V20-as csúcstelefonjáról, amelyről immáron tudjuk, hogy az első lesz a piacon, amiben 32 bites Hi-Fi Quad DAC lesz, illetve szintén az első, amin már az Android Nougat verziója lesz rajta, gyárilag (és az új Nexusokat is megelőzi a piacon). 

Hirdetés

Az LG V20 már szeptember 6-án bemutatkozik San Franciscóban, és másnap Dél-Koreában is külön esemény jut a készüléknek. 

Még érdekesebb, hogy a dél-koreai rendezvény bejelentéséhez hozzáfűzték azt is, hogy a V20 garantálja majd a legjobb videós- és audioélményt. 

A nagyszerű hangzás mellé tehát várhatóan remek videós képességek járnak majd. A kiszivárgott, renderelt képek alapján dupla hátsó kamerára számíthatunk, azonban az LG G5 után jobb minőséggel és feltételezhetően manuális móddal. 

Természetesen a valós következtetéseket csak az első tesztek alapján lehet majd levonni. Amerikában állítólag szeptember 23-án jelenik meg az eszköz, kártyafüggetlenül 649 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.