Hirdetés

Nagyot szól majd a Huawei Mate 9



|

A csúcsváltozat 6 GB RAM-ot, 256 GB tárhelyet és dupla kamerát kaphat, már november elején befuthat.

Hirdetés

A vártnál kicsit később, de lassan közeledik a Huawei Mate 8 utódja. A jelek szerint Pan Jiutang tippelt jól áprilisban, és év vége felé fut be a Kirin 960-as SoC-vel szerelt készülék. 

Hirdetés

A dupla 20 megapixeles kamerával szerelt eszközről most más információk is kiderültek

Úgy néz ki, hogy három eltérő verzióból lehet majd választani. Az alapmodell 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet kap, míg az eggyel drágább kiadás 128 GB tárhelyet. A csúcsverzióba 6 GB RAM és 256 GB tárhely kerül. 

Valószínűleg USB-C csatlakozó kerül a Mate 9 aljára, a dupla kamera pedig ezúttal is a Leica műhelyéből származik majd. 

Meglepő módon egyenesen kilenc színről beszélnek, amelyek között több eltérő arany árnyalat, ezüst, fehér, szürke és fekete is van. 

A Mate 9 minden bizonnyal már az Android Nougat kiadásával jelenik meg, az Emotion UI 5-tel kiegészítve. Jelenleg november eleji bejelentésről lehet hallani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.