Hirdetés

Nagyra nőhet a Galaxy S8 kijelzője



|

Az új zászlóshajóval a Galaxy Note 7 rajongóit is kárpótolná a Samsung.

Hirdetés

Egy ideje már halljuk azokat a pletykákat, amelyek szerint a Samsung Galaxy S8 kijelzője közel keret nélküli lesz. Állítólag 5,7 és 6,2 hüvelykes panellel látják majd el a jövő évi csúcsmodelleket. 

Hirdetés

Ez hatalmasnak hangzik, főleg az 5,1 és az 5,5 hüvelyk után, azonban a pletyka forrása szerint a panelek le lesznek kerekítve, a home gomb és az ujjlenyomat-olvasó pedig a kijelzőbe lesz ágyazva - így a gyakorlatban szinte nem is lesz nagyobb az 5,7 és a 6,2 hüvelykes képernyővel ellátott Galaxy S8, mint a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge. 

Dél-koreai értesülések szerint a Samsung valóban tovább növeli a kijelző méretét, mindennek a hátterében pedig az áll, hogy szeretnék kárpótolni a Galaxy Note 7 rajongóit. 

A nagyobb kijelzővel azokat is megnyerhetik, akik eredetileg Galaxy Note készüléket szerettek volna. A Galaxy S8 nagyobb kiadását állítólag még nem nevezték el, de a Samsung a Plus szó felé hajlik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.