Hirdetés

Nagyra nőhet a Galaxy S8 Plus



|

Állítólag a Galaxy Note 7 méreteivel rendelkezne a 6 hüvelykes kijelzővel ellátott Samsung Galaxy S8 Plus.

Hirdetés

2017. áprilisára várhatjuk a Samsung következő nagy dobását, a Galaxy S8 szériát. A dél-koreai gyártó szeretne mindent titokban tartani a bemutatóig, de a pletykákból nincs hiány. 

Hirdetés

Dél-koreai értesülések szerint a Samsung egy Galaxy S8 Plus készüléket is kiad majd, amely 6 hüvelykes kijelzőt kap, és az 5 hüvelykes Galaxy S8-at kíséri. 

Mindkét modell lekerekített szélű QHD-s kijelzőket kap, vagyis az edge jelző eltűnik az eszközök neveiből, ilyen téren nem lesz különbség. 

Bár a 6 hüvelykes képernyő még a phabletek kedvelői számára is nagy, a Galaxy S8 Plus valójában csak az 5,7 hüvelykes Galaxy Note 7 méreteivel rendelkezik majd a vékony káva és a száműzött fizikai home gomb miatt. Az ujjlenyomat-olvasót várhatóan a kijelzőbe építik, de van olyan vélemény, amely szerint hátra kerül. 

Egyelőre csak annyi biztos, hogy a Galaxy S8 merőben eltér majd a Galaxy S7-től, és a jövő évi iPhone legfőbb riválisa lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.