Hirdetés

Nagyszerű hangzása lesz az LG G5-nek



|

Az LG és a B&O PLAY együtt dolgoztak a kiváló hangzáson.

Hirdetés

Bár csak február 21-én mutatkozik be az LG G5, már nagyon sok dolgot megtudtunk róla, részben a szivárgásoknak, részben az LG-nek köszönhetően. 

Hirdetés

Az LG például most azt árulta el, hogy a B&O PLAY segítségével (a Bang & Olufsen alá tartozik) dolgoztak az LG G5 hangzásán, ami így remek audioélményt ígér. 

Természetesen ennél többet egyelőre nem árultak el, így várni kell az első élménybeszámolókra. Ez lesz mindenesetre az LG első készüléke, amin a Bang & Olusfen is dolgozott. 

Az LG G5-öt több kiszivárgott képen is láttuk már. Az 5,5 hüvelykes kijelző mindig bekapcsolt állapotban lesz, talán egy másodlagos előlapi kijelzővel kiegészítve. Alattuk egy Snapdragon 820-as processzor lesz. 

A készüléknek ujjlenyomat-olvasója és két hátsó kamerája lesz, a hangerőgombok pedig oldalra kerültek. Sok izgalmat tartogat a Magic Slot mechanizmus, amellyel a készülék aljához extra kiegészítőket lehet majd csatlakoztatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.