Hirdetés

Napokon belül jön a dupla kijelzős Yotaphone



|

499 euróért kerül piacra a hátlapján E-Ink kijelzővel ellátott modell.

Hirdetés

Nem kell már sokat várniuk a messzemenőkig egyedi okostelefonra vágyóknak, ugyanis napokon belül végre piacra kerül a még tavaly decemberben bejelentett Yotaphone. Az orosz Yota mobilszolgáltató csapata által tervezett készülék alapvetően egy erős középkategóriás droid, azonban a hátlapján található egy 4,3 colos és 360×640 pixeles E-Ink kijelző is.

Hirdetés


A szürkeárnyalatos kijelző elsődleges célja az értesítések megjelenítése, ám többek közt elektronikus könyvek olvasására is használható, grafikák megjelenítésére csak korlátozott mértékben alkalmas. A vállalat szerint ettől függetlenül ki lehet rá tenni képeket, így mondjuk ismeretlen helyen való bolyongáskor akkor is látható maradhat rajta egy térkép, ha lemerül a telefon akkuja.


A Yotaphone első körben többek közt Ausztriában, Franciaországban, Spanyolországban, Németországban kerül piacra, méghozzá 499 eurós (~151 ezer forintos) bruttó kártyafüggetlen áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.